У п'ятницю, 22 листопада, по всій Україні буде холодна і вітряна погода. У деяких областях країни температура повітря опуститься нижче нуля градусів. При цьому опади у цей день не прогнозуються. Зате буде хмарно і туман.

Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, під ранок на Сході очікується мінусова температура, стовпчики термометрів опустяться до -5 градусів, а на Заході близько нуля.

Вдень буде від -3 градусів до +3 градусів. У західних регіонах температура вдень підніметься до +5 градусів, а на Закарпатті – до +10 градусів.

Погода в Україні, фото: NewsOne
Погода в Україні, фото: NewsOne

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Вітер буде сильним, особливо на південно-сході, і складе 7-12 метрів на секунду. Синоптик просить звернути увагу жителів Приазов'я.

У Києві 22 листопада вдень температура буде близько нуля. В той же час можливий сильний східний вітер. Без істотних опадів.

22-го листопада в Україні буде холодно та вітряно. Вночі очікується -1-7 градусві, на Сході -5-12 градусів, на Заході...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 21 november 2019

Народний прогноз погоди в Україні

22 листопада вшановується пам'ять преподобної Матрони. У народі день цей називався Мороз Матрона. Наші пращури помітили, якщо гусак вийде на лід, продовження осені буде без морозів. А іній на деревах у цей день, навпаки, передвіщав мороз. Якщо на Мотрю буде туман — до відлиги.

Погода на 22 листопада, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптики прогнозують, що погода в Україні в грудні 2019 буде анормально теплою.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптик Наталка Діденко склала прогноз на найближчі дні.

Також портал Знай.uа писав, що магнітна буря накриє Землю на цьому тижні.