Цими днями у Житомирі правоохоронці затримали мешканця Росія, який перебував у міжнародному розшуку. Відтак, зловмисник причетний до терористичної діяльності, а точніше за вбивство. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Як відзначається, 21 листопада на одній із вулиць Житомира, правоохоронці та бійці КОРДу спіймали 30-річного росіянина, який причетний до вбивства. Відтак, чоловік, який за національністю даргинець, вже тривалий час жив у Росії, однак останнім часом переховувався в Україні, аби уникнути відповідальності.

Окрім цього, як пізніше з'ясувалося, затриманий є членом терористичної радикальної організації "Ісламська держава" і навіть є керівником однієї з її груп.

Нагадаємо, в Одесі сім'ї колектори влаштували звірячі тортури: "'Витрясли душу"

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua побиття школярок в Запоріжжі обростає скандальними подробицями, недитяча жорстокість: "Цілуй кросівки"

Також Знай.ua писав про те, що під Дніпром озвірілі охоронці побили чоловіка з вадами слуху: дику розправу зловила камера.