В суботу, 23 листопада, в Україні буде переважати хмарна і морозна погода. На Заході країни можливі невеликі опади. Температура повітря буде вночі -3 -9 градусів, місцями -9 -12 градусів, вдень -3 +3 градусів.

Про це написала відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Найтепліше буде в західних областях: вдень +1 +5 градусів. На Закарпатті та на півдні Криму очікується +4 +10 градусів.

скріншот, Facebook Діденко

"Потужний східний антициклон з красивим кіношним ім'ям Quincy вихідними і далі буде нас морозити. Але - дзуськи! Потепління я вже бачу, прогностичні моделі вказують на збільшення опадів і потепління з 28 листопада", - втішила Діденко.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

При цьому вона попередила, що сильний, до штормових поривів, південно-східний вітер буде на Заході і на Сході, в Приазов'ї.

У Києві 23 листопада вітер буде вже не штормовим, але поривчастим. Вночі прогнозується -4 -10 градусів, а вдень очікується від 2 морозу до 2 тепла.

скріншот, Facebook

погода на 23 листопада, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптики попередили українців про рекордні температури повітря в грудні.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Європі оголосили надзвичайний стан: куди краще не потикатися туристам.

Також портал Знай.uа писав, що погода в Україні в грудні 2019 буде анормально теплою.