Цими днями ввели нові стандарти щодо фотографування на документи, що посвідчують особу, підтверджують громадянство або спеціальний статус. Відтак, тепер можна робити фото в головному уборі, щоправда, не всім, йдеться на сайті Державної міграційної служби

Як відзначається, Кабінет міністрів України затвердив пілотний проект, який передбачає зміни у фотографуванні на різноманітні документи.

Український паспорт, Інформатор
Український паспорт, Інформатор

"Тепер фотографування на документи в головному уборі допускається, якщо людина носить головний убір в повсякденному житті через релігійні переконання, а також стало можливим фотографування в головних уборах, штучних предметах і матеріалах на підставі медичних показань, які підтверджені медичним висновком відповідного закладу охорони здоров'я", - йдеться в повідомленні.

Однак, як підкреслюється, головні убори не повинні змінювати форми обличчя, підборіддя, проходити по контуру лінії росту волосся, закривати вуха і шию.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що завдяки безвізовому режиму біометричний паспорт дозволяє українцям безперешкодно їздити в багато країн.

Як повідомляв портал Знай.ua, Україна вводить безвізовий режим з Маршалловыми островами.

Також портал Знай.ua писав, скільки платять, і що потрібно для працевлаштування за кордоном.