На днях супермаркет мережі АТБ втрапив у черговий скандал. Відтак, жителька Вараша, що на Рівненщині, купила пляшку пива, а виявила справжній сюрприз – живого хробака. Відповідний допис Юлія Май опублікувала у спільноті "Вараш".

Як відзначається, жінка придбала в супермаркеті пляшку пива, але випити його так і не змогла, адже виявила вкрай неприємний подарунок від виробників. Так, в напівпрозорій пляшці вона помітила хробака.

"АТБ! Люди будьте обережні! Акційне пиво з живністю всередині! І попив, і закусив", - підписала потерпіла допис.

Скріншот допису
Скріншот допису

В коментарях люди жартують стосовно цього: "Живе пиво", "Ні алкоголізму", " На фото помітила прям зеленого змія з відкритим ротом".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаєммо, що у львівському АТБ "літають" щури: кадри фантастичної гидоти

Як повідомляв портал Знай.ua, мешканка Маріуполя Марина Бужор поділилася унікальним випадком, який стався в одному з супермаркетів мережі АТБ. Отже, на одній з кас вона заплатила одну суму за товар, а на іншій значно менше, при цьому, що товар був однаковий.

Також портал Знай.ua писав, що покупець магазину техніки Comfy Марко Мельник розповів у Facebook цікавий випадок. Продавець-консультант відмовився спілкуватися з клієнтом українською мовою, пояснюючи це тим, що йому так більше подобається".