На днях під Одесою на мілині сів іноземний катер "Delfi", який вже наробив чимало проблеми для українців. Адже всього за кілька днів, на місці, де сталася аварія, вилилася чимала кількість нафти, концентрація якої на вже в понад 15 десятків разів перевищує норму. А це в свою чергу може призвести до екологічної катастрофи.

Танкер, фото - Думская
Танкер, фото - Думская

Рятувальники в свою чергу, і досі не можуть звільнити танкер із "морського" полону через сильний шторм. Відтак, судно все глибше йде під воду. Відповідні фотографії злила "Думская". Окрім цього, на знімках видно, як навколо судна утворилося ніби коло із нафти.

Танкер, фото - Думская
Танкер, фото - Думская

Щодо мешканців Одеси, то вони збираються на пляжі поблизу місця аварії та фотографуються на фоні затонулого корабля. Також деякі сміливці навіть купаються.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Танкер, фото ДСНС
Танкер, фото ДСНС

Нагадаємо, раніше командувач ВМФ розповів, що накоїла Росія з захопленими кораблями: "Зняли унітази, розетки, угробили все...".

Також Знай.ua писав, що Україна проти Росії: в Гаазі почалися перші слухання справи щодо нападу РФ.

Портал Знай.ua повідомляв, як зустрічали українські кораблі з російського полону: фото і відео довгоочікуваної події.