У Міністерстві охорони здоров'я України розповіли, скільки за минулий тиждень захворіло українців на грип, та скільки випадків завершилися фатально для пацієнтів. Про це йдеться на сайті відомства.

Як відзначається, всього кількість хворих в Україні зростає, і переважно – діти.

"За минулий тиждень на ГРВІ захворіла 150 832 особи, із них 67,3% діти. Інтенсивний показник захворюваності становить 394,4 на 100 тисяч населення, що на 17,3% менше епідемічного порогу по Україні. Зареєстровано 4 випадки грипоподібного захворювання та 41 випадок тяжкої гострої респіраторної інфекції.", - йдеться в повідомленні.

фото Getty Images
Лікарня доктора пацієнти щеплення

Підкреслюється, за минулий тиждень не було зафіксовано жодного летального випадку внаслідок грипу, а також було вакциновано 28 851 людину.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, раніше українці попрощалися з лікарняними: що робити і як отримати листок непрацездатності.

Також Знай.uа писав, що в Україні скасували соцвиплати на дітей і лікарняні: заступник міністра виступив з екстреним заявою, відео.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що в Україні зупинили виплати молодим мамам: у Мінсоцполітики зробили важливу заяву.