У Кременчуці, Полтавська область, поліція затримала пенсіонера, який спробував вкрасти з супермаркету пакет з курячими крильцями. Про цей випадок на своїй сторінці в Facebook написав 24 листопада відомий український блогер Михайло Шнайдер.

Facebook Михайла Шнайдера
Facebook Михайла Шнайдера

Блогер повідомив, що пенсіонерові загрожує до 3 років в'язниці за те, що він спробував винести їжу. Шнайдер зазначив, що такий вчинок пенсіонер вчинив явно не від хорошого життя:

"Ви тільки вдумайтеся в Це. Він взяв не шоколад, не горілку, не ковбасу, не ікру, а жалюгідні Крильця. Тепер чоловікові загрожує до ТРЬОХ РОКІВ В'ЯЗНИЦІ. Хіба від хорошого життя старий зробив цей відчайдушний Вчинок? Хіба він був ситий, коли зайшов в цей Магазин? Звичайно ж НІ".

Блогер зазначив, що 22 листопада в Україні згадували жертв Голодомору 1932-1933 років, а на наступний день можна спостерігати картину голоду, який продовжує переслідувати українців тут і зараз.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Користувачі підтримали блогера в коментарях і висловилися щодо цього інциденту: "А охорона не могла просто забрати і не викликати поліцію?? Самі напевно виносять і не тільки крильця!!!!", "Не знайшлося того, хто зміг би оплатити ці крильця? І ще в супермаркеті в охороні працюють потв*ри !!!", "Це і є голодомор(".

Facebook Михайла Шнайдера
Facebook Михайла Шнайдера

Нагадаємо, раніше підвищення пенсій змусило українців битися в істериці, вистачить на кілька буханок: "Вже не сподіваються".

Також Знай.uа писав, що шимпанзе отримує 3 тисячі, пенсіонер – півтори: у мережі з'явилося шокуючі підрахунки, "Народ – це зоопарк".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що бідність - не вада? Українцям показали, що трапляється з пенсіонерами за дрібну помилку, боляче чути.