Відомий блогер Михайло Шнайдер розповів, як простим українським пенсіонерам доводиться займати місце в черзі о п'ятій ранку, щоб безкоштовно отримати рецепт або придбати ліки в аптеці Миколаєва.

Він опублікував на своїй Facebook-сторінці відео, на якому видно, як десятки людей стоять у черзі до однієї з аптек Миколаєва.

"Сумно і Боляче. Миколаїв. 7 година Ранку. Черга в аптеку, яка працює з безкоштовними Рецептами. Люди похилого віку займають місце о 5 Ранку. Адже до обіду, ліків вже просто не буде", - написав Шнайдер.

Також блогер висловив надію на те, що "незабаром прийде той час, коли українські пенсіонери будуть по справжньому потрібні нашій державі".

"Тому, що далі так жити, вже просто неможливо...", - обурився він.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Грустно и Больно. Николаев. 7 часов Утра. Очередь в аптеку, которая работает с бесплатными Рецептами. Старики занимают место в 5 Утра. Ведь к обеду, лекарств уже попросту не Будет. Друзья, я искренне надеюсь, что вскоре придёт то время, когда Украинские пенсионеры будут по настоящему НУЖНЫ нашему Государству. Потому, что дальше так жить, уже просто НЕВОЗМОЖНО...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 4 november 2019

Нагадаємо, мережею гуляє багато жартів з приводу так званої втечі з України журналіста Аркадія Бабченка. Точно невідомо, де він зараз знаходиться.

Як повідомляв портал Знай.uа, в поїзді Запоріжжя-Бердянськ на очі українців попалися гриби, які виросли всередині вагона прямо під вікном.

Також портал Знай.uа писав, що Михайло Шнайдер поцікавився, з якої радості Петро Порошенко, пропустивши 15 викликів ДБР, вільно їздить Україною.