Українці масово почали скаржитися на послуги провайдера ТОВ "Ланет Нетворк". Відповідні коментарі з'явилися на форумах.

Українці скаржаться на те, що платять великі гроші за інтернет, який працює дуже повільно. Деякі відзначали повну відсутність інтернету по півдня, при цьому провайдер вважає оплату не за повний календарний місяць, а фіксовано за 30 днів.

"Хріновий інтернет за хороші гроші. Тих підтримка ахова. Не рекомендую. Скотилися з вельми гідного провайдера до низів", "Провайдер дере гроші за реально гівняний інтернет. Проблеми з швидкістю присутні постійно. Після 18 години дозвонитись практично не реально", "Жахливо. Фільм онлайн можна подивитися. Не раджу. Швидкість лайфсела мобільного майже така ж....", "Старе обладнання яке пора викинути на сміття, а вони його ремонтують за додаткові гроші клієнтів! Пора прикривати таку Шарашкіна контора! Заява в мін зв'язку вже подана! Якості ніякої! Ціна послуг не відповідає якості!", "Останнім часом інтернету просто немає за пів дня, за кілька годин! Ціна зростає часто і стрімко! НЕ рекомендую!", "Лайнет, а не ланет. Пора перейменовувати. Нікому не рекомендую мати справи з цим провайдером. Швидкість ніяка. Тарифікації придумали за 30 днів а не календарний місяць", - пишуть українці.

Українці відзначають, що за вікном 2019 рік, а швидкість інтернету залишає бажати кращого, а якість зв'язку жахливе. Крім того, користувачів обурює те, що служба підтримки не допомагає, а звинувачує клієнтів у тому, що проблеми зі швидкістю виникають саме з їх боку і не визнають помилок.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, як через інтернет заплатити за стаціонарний телефон.

Як повідомляв Знай. ua, чим українці замінили "Вконтакте" і "Однокласники".

Також Знай. ua писав, що "Слуга народу" змусить YouTube і Netflix покинути Україну.