Народний синоптик Наталка Діденко розповіла, що в найближчі дні відступлять морози і наблизиться тепло. Про це вона розповіла в публікації на Facebook.

Вже в середу, 27 листопада, температура вдень +2-6 градусів, на Заході і Півдні +5-11 градусів. Однак дощі і порывчатый вітер очікується на Дніпропетровщині, Полтавщині, у Кропивницького з-за Чорноморського циклону.

Погода в Україні, фото: Пикабу
Погода в Україні, фото: Пикабу

"Вже завтра, 27-го листопада, зима зачохлить свої тромбони, лютні і скрипки, репетиція закінчилася. Поки що. Повітря вже вихолоджене, на тепліші процеси перебудова не так швидко відбувається, тому часом дощ мінятиметься з мокрою снігом. А це означає, що дороги можуть бути з ожеледицею чи просто дуже слизькими від першої листопадової каші. Обережно! На решті території - без істотних опадів", - розповідає фахівець.

Опади у Києві 27 листопада малоймовірні, а вночі ще буде близько -3 градусів, при цьому вдень очікується +1-3 градусів, до кінця тижня потеплішає до +5 градусів, а в п'ятницю варто очікувати дощів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Синоптик пояснила, що потепління не буде тривати довго і похолодання варто очікувати вже 1-2 грудня.

Ну, все, морози відступають - тепло наближається. Вже завтра, 27-го листопада, зима зачохлить свої тромбони, лютні і...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 26 november 2019

Нагадаємо, аномальна погода влаштує українцям "американські гірки" на Новий рік.

Як повідомляв Знай. ua, синоптик стривожила прогнозом.

Також Знай. ua писав, що Україна стрімко мчить у нову кліматичну зону.