Кажуть, що кохання засліплює і часто можна пропустити недоліки партнера. Особливо на початку стосунків, коли цукерково-букетний період. Але вся романтика розвіюється, як тільки починається спільний побут і домашні справи.

Овен і Козеріг

І Овен і Козеріг - уперті навіть в повсякденних домашніх справах. Там, де інші легко йдуть на компроміс, ці двоє воліють довго сперечатися. Хто буде планувати бюджет родини? Як розподіляти домашні обов'язки? Зрештою, побутові суперечки двох диваків зодіаку можуть зруйнувати самі романтичні відносини.

Ваги і Лев

Представники знаків Терезів і Лева просто фізично не виносять всього того, що пов'язане з побутом. Якщо є перспектива покласти обов'язки на третіх осіб: батьків або помічників по господарству, пара має шанси на успіх. Але якщо такої можливості немає, то залишається тільки гадати, хто з них перший втече від набридливої битовухи.

Водолій і Телець

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще
Енергійний і незалежний Водолій може зіткнутися з норовливим характером Тельця. Волелюбна природа Водолія змушує його нехтувати повсякденною рутиною. Телець може конфліктувати з партнером, коли мова йде про сімейний бюджет і спільні плани на майбутнє. Телець - шанувальник практичності і традиційного світогляду, що важко для розуміння креативного Водолія.

Стрілець і Діва

Аналітичні Діви сумно відомі своєю нескінченною критикою і перфекціонізмом. Ці риси йдуть врозріз з світоглядом партнера-Стрільця, який більше всього на світі цінує свободу і не виносить моралей. Їхні інтереси зіштовхуються, оскільки Діви цінують стабільність і налагоджений побут, а Стрільці здригаються при думці про нього.

Нагадаємо, гороскоп на 26 листопада для всіх знаків Зодіаку: Риби стануть нетерплячими, Тільці захопляться пригодою.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.