Співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко висловив свою думку щодо політичного режиму Зеленського. Про це він розповів в новій бесіді Людмили Немирі на Ukrlife.tv, передає Хвиля.

На думку Романенко президент України Володимир Зеленський та його команда повторюють всі ключові помилки своїх попередників і це може привести Україну до трагічного фіналу.

Володимир Зеленський, фото: Facebook
Володимир Зеленський, фото: Facebook

" Я згоден, що на початковому етапі, перші кроки Зеленського були дуже успішні і вселяли хороший оптимізм, але далі ми бачимо, що все як завжди і, в принципі, болото залишається болотом, Хоча свою основну місію, як я бачив по Зеленському, коли підтримував його на президентських виборах, він виконав – збив Порошенко, І я думаю, що Петро Олексійович заслужив те, що сталося з ним на виборах, і сподіваюся відбудеться ще й зараз, коли ми бачимо готуються кримінальні справи якісь, які Рябошапка вчора анонсував. Але суть не в Порошенку", - зазначає Романенко.

Експерт вважає, що Зеленський зараз знаходиться в такій позиції, коли повинен думати не тільки про інтереси своєї політичної сили, але і країни. Він передбачає, що рейтинг його почне падати, як це було з Петром Порошенком за час його президентства.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Те ж саме буде з Зеленським, враховуючи те, що вони зараз роблять. І вони навіть не ходять на дотик, вони бредуть по граблях – ось виглядає все так",

Нагадаємо, Зеленський провідає дві держави Євросоюзу.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський перед від'їздом з України раптово згадав про вчителів і лікарів.

Також Знай. ua писав, що Зеленський і перша леді прибутку в Естонію, слугу народу зустріли з барабанами і гвинтівками.