Як відомо, в Миколаєві раніше судимого чоловіка покарають позбавленням волі на 1,5 роки за крадіжку 15 "кіндер-сюрпризів" з магазину. Про це свідчить вирок Заводського районного суду Миколаєва.

Кіндер-сюрприз

Так, в суді злодюжка повідомив, як ще в лютому 2017 року він зайшов в один з місцевих супермаркетів за покупками. Чоловік стверджував, що коли побачив ці солодощі, то захотів пригостити ними дітей, які були на вулиці. Однак грошей при ньому на "киндеры" не було, і він вирішив вкрасти товар.

Наголошується, що у злодія вже був ряд судимостей за подібні злочини.

Ще в 2018 і 2019 році його 3 райсуду в Миколаєві визнали винним у крадіжках з супермаркетів 3 пачок кави, 5 упаковок ковбаси і 15 плиток шоколаду.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Чоловікові дали 1,5 роки за крадіжку

В результаті суд визнав його винним у скоєнні злочину, який передбачено ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України ("Крадіжка"), і призначив покарання у вигляді року позбавлення волі. А з урахуванням поглинання менш суворого покарання більш суворим, чоловікові призначили один рік і шість місяців ув'язнення під варту.

Нагадаємо, що у Дніпрі, в аптеці Медакадемії, яка розташована на Соборній площі, орудують спритні злодійки.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Вінниці спіймали злодійку, яка крала мобільні телефони з кишень покупців в магазинах.

Також портал Знай.ua писав, що в Німеччині в місті Дрезден невідомі зловмисники обікрали всесвітньо відому музейну скарбницю саксонських монархів під назвою "Зелені склепіння".