Короткометражний анімаційний мультик, який був створений Микитою Лиськовим, став кращим на кінофестивалі в PÖFF Shorts в Естонії. Як виявилося, анімація, яка називається "Кохання", була створена за фінансування Держкіно: "PÖFF Shorts є частиною Tallinn Black Nights Film Festival (PÖFF) і найбільшим у країнах Балтії кінофестивалем короткометражних та анімаційних фільмів", - повідомили в Держкіно.

Автор мультика зізнався, що для нього визнання на цьому фестивалі дуже важливе, адже він давно захоплюється естонською анімацією: "Ще зі студентських часів я є фанатом естонської анімації, і в "Коханні" цей вплив відчувається", - розповів Микита Лиськов. У цьому мультику показана історія любові, яка виражається крізь символи – це стрічка про стосунки між людьми, передана черга звуки. Зараз на рахунку цієї стрічки – участь близько 30-ти міжнародних кінофестивалях в Україні і за кордоном.

Нагадаємо, український фільм "Додому" Алієва побореться за "Золотий глобус".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Києві вперше покажуть толерантні фільми, де і коли дивитися.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що ляпи у фінальному сезоні "Ігри престолів" визнали навіть творці.