Варто нагадати нашим читачам, що 15 листопада в Харківській області на складі в місті Балаклія прогриміли потужні вибухи, які перелякали не тільки місцевих, але і мешканців всієї області. Відомо, що за десять днів співробітники правоохоронних органів опитали близько сотні свідків і провели експертизи.

За інформацією Державного бюро розслідувань, перші висновки щодо причин трагічної події в Балаклії зроблено. Про це повідомляє портал hyser.

вибухи на арсеналі в Балаклії
вибухи на арсеналі в Балаклії

Відомо, що в якості основної версії вибухів у Балаклії співробітники Державного бюро розслідувань розглядають необережність військових.

Відомо, що в Міністерстві оборони України розповіли, що на цей раз НП сталася під час вивезення снарядів. Про це на зустрічі з журналістами 26 листопада заявив заступник директора — начальник слідчого управління Територіального управління ДБР в Полтаві Олексій Новіков.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Допитано вже більше ста людей Центральної артилерійської бази забезпечення боєприпасами. Але ми схиляємося до того, що це саме ті особи, які безпосередньо виконували роботи з боєприпасами, не дотримувалися техніки безпеки", - сказав він.

Пізніше Новіков уточнив, що остаточну версію з усіх можливих встановлять після проведення всіх експертиз.

Нагадаємо, Федина нарвалася на неприємності через гучне звернення до Зеленського: що чекає на депутатку від партії Порошенка.

Як повідомляв Знай.uа під Вінницею осатанілий коп вбив чоловіка одним ударом, причина жорстокості вражає: "Відмовився від...".

Знай.uа писав, Київ втратив свій символ: мера просять пояснити, що відбувається.