У телеграм-каналі Mash показали, як переможниця конкурсу "Королева Росії - 2019" москвичка Еліна Воронцова погрожувала розправою журналісту.

"Ти, петушара, вирішив записати мене в колишні моделі... Ти компенсацію за все це гівно будеш виплачувати до кінця свого життя, я тобі відповідаю", - йдеться у повідомленні.

Королева Росії - 2019 Еліна Воронцова

Це переможниця конкурсу "Королева Росії - 2019" Еліна Воронцова загрожує розправою журналісту. Ну хіба не душка? Причина банальна: їй не зайшов сюжет на телеке. У передачі Элиночка віщала про розкрутку чоловіків у закладах і успішне життя за рахунок інших.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Але автор з "Москви 24" чомусь хвалити модель не став, а розповів як воно є. Модель королівської крові образилася і наговорила всі ці приємності. Погрози навіть від такої розкішної дівчини якось не збуджують, телеведучий подав заяву.

Нагадаємо, Анастасія Субота отримала другу відповідь від посольства США.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маргарита Паша готується до "Міс світу 2019".

Також портал Знай.uа писав, що Маргарита Паша показала сукню, в якій представлятиме Україну на конкурсі в Лондоні.