Угода про безвізовий режим підписана між Україною і Маршалловими островами. Про це повідомляє прес-служба посольства України в США в Facebook.

"Відтепер, українцям достатньо мати дійсний український закордонний паспорт, щоб абсолютно вільно без віз протягом 180 днів (за умови, якщо один візит не буде перевищувати 90 днів поспіль) з моменту в'їзду перебувати на території Маршаллових островів. Угода набуде чинності після виконання сторонами внутрішньодержавних процедур", - сказано в повідомленні.

Безвіз з Маршалловими островами, Фото: Fcaebook/Посольство України у США
Безвіз з Маршалловими островами, Фото: Fcaebook/Посольство України у США

Документ про безвізовий режим підписаний тимчасовим повіреним у справах України в США Андрієм Ваневским і послом Маршаллових островів в США Джеральдом Закиосом. Церемонія відбулася в посольстві України в США.

Маршаллові острови є тихоокеанською державою в Мікронезії, що асоційовано з США. Республіка розташована на 29 атолах і 5 островах архіпелагу. Столиця — місто Маджуро. Населення Маршаллових Островів — 57 тисяч чоловік.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, безвиз в країну екзотичних традицій і диких коней.

Як повідомляв Знай. ua, Україна відповіла взаємністю Естонії.

Також Знай. ua писав, що уряд подарував українцям черговий безвиз.