Всесвітньо відома онлайн торговий майданчик AliExpress продає на своєму офіційному сайті символіку терористичних організацій "Л/ДНР", розміщених на окупованих територіях Донбасу.

Символіку терористів, яку виставили на продаж, знайшов офіцер Збройних сил України Анатолій Штірліц. Скріншоти з символікою бойовиків "Л/ДНР" Штірліц опублікував на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Twitter

Скріншот поста, Twitter Анатолія Штірліца
Скріншот поста, Twitter Анатолія Штірліца

Анатолій зазначив, що було б цікаво дізнатися, чи знає керівництво AliExpress, що на їх торговому майданчику продають символіку терористичних організацій.

Скріншот з магазину, РБК
Скріншот з магазину, РБК

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Скріншот з магазину, РБК
Скріншот з магазину, РБК

В коментарях до посту Анатолія Штірліца користувачі відзначили, що один з лотів вдалося зняти з продажу. Люди поскаржилися на нього AliExpress, завдяки чому це вдалося. Проте другий лот з триколором поки що не прибрали з продажу.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Нагадаємо, раніше німецькі "бандерівці" виловили фаната "ДНР": довелося тікати голяка.

Також Знай.uа писав, що сотні мільйонів вкладе Україна для розвитку молоді "ЛДНР": "Далі будемо...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що продають громадянство за мільйон: СБУ накрила мережу "ДНР".