Українська модель Олександра Ободянська зізналася, що перемога на конкурсі від Міністерства цифровий трансформації України стала для неї несподіванкою. Про це вона розповіла в інтерв'ю для Vesti.

Олександра розповіла, що в статті дізналася про конкурс і вирішила спробувати свої сили. Фотографії вона опублікувала в Facebook.

"Про конкурс дізналась з статті. Я в той же день вирішила спробувати і додала фото під постом про конкурс. Перемога була абсолютно несподіваною, під постом в якийсь момент з'явилося більше 3000 коментарів, я навіть не думала, що у мене вийде. Про те, що перемогла, дізналася в понеділок увечері, зі мною на Facebook зв'язався представник міністерства", - сказала Ободянська.

Олександра Ободянська, фото: Instagram
Олександра Ободянська, фото: Instagram

Дівчина зазначила, що великі надії покладає на цей проект і пояснила, що країни-сусіди стрімко розвиваються.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Коли побачила презентацію програми, подумала: "Вау, це український продукт? Ми можемо створити діджитал-продукт світового рівня?". У нас є близькі сусіди: Грузія, Естонія, Литва, Латвія, країни, які існували в тих же реаліях радянського режиму, що й ми. Але вони вже давно почали стрімко розвиватися, показавши іншим пострадянським країнам, що там, де є інноваційна ідея - є і її втілення... Я думаю, що це величезний крок нашої країни назустріч сучасним технологіям, який безсумнівно спростить життя мільйонів українців", - заявила модель.

Нагадаємо, обличчям "України в смартфоні" Зеленського стане вінничанка.

Як повідомляв Знай. ua, Кім Кардашьян раптово "прокинулася" і позбавила фанатів головної фішки.

Також Знай. ua писав, що Маргарита Паша готується до Міс світу 2019.