Як відомо, цими днями знаменита українська співачка Софія Ротару втрапила у дуже гучний скандал. Так, її концертний директор розповів, що знаменитість ніколи не спонсорувала АТО та не допомагала військовим. Окрім цього, він заявив, що минулого року артистка не поїхала на пісенний конкурс в Росію не через громадянську позицію, а через боязнь провокацій.

Зауважимо, що ще раніше сестра Ротару розповіла, що знаменитість активно допомагає військовим, в тому числі грішми та консервацією. Однак, на днях її концертний директор Сергій Лавров в ефірі російської програми "60 хвилин" спростував цю інформацію.

Софія Ротару, фото: Комсомольська правда
Софія Ротару, фото: Комсомольська правда

Відтак, на таке відреагувала і відома українська блогерка та волонтерка Маруся Звіробій, яка незадоволена діями як і артистки, так і самого директора, який намагається "підмазатися" до Путіна.

"Хто б сумнівався, що ця гнида вилізе. Їх зараз побільшає в ефірах з такими заявами. Мовляв "Хазяїн, хазяїн, я тут! Я же за вас, хазяїн!", - прокоментувала інформацію стосовно Ротару військова Звіробій.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Ротару зацькували в Росії за підтримки українських героїв, ситуація на межі.

Як повідомляв Знай. ua, Софія Ротару виступить в Росії під Новий рік.

Також Знай. ua писав, що Пугачова виступила на захист Ротару після цькування в Росії.