Як відомо, на позиціях українських військових в Донецькій області несуть службу військові, які є за професіями є вкрай різними. Там, поблизу села Піски, разом захищають Україну капелан отець Сергій і репер з позивним "Титомир", йдеться в сюжет ТСН

Як відзначається, отець Сергій в армію прийшов капеланом. Однак, настільки звик до військових, в підрозділі яких служив, що змінив рясу священника на камуфляж, та залишився захищати Україну від окупантів.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

"Я тут з хлопцями, і є варю, і за кулеметом стою. Перед боєм молюся і після бою молюся, тому ще для мене найголовніше - щоб наші хлопці залишалися живими і неушкодженими", - говорить священник.

Також на військових позиціях відбуває службу і український захисник з позивним "Титомир". Відтак, чоловік на передовій почав писати вірші, які пізніше і зовсім почав класти на музику та співати в стилі реп. Днями військового мало не застрелив ворожий снайпер.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Виходжу надвір, чесно кажучи, в туалет, так і тут над вухом просвистіло два рази", - зізнається "Титомир".

Нагадаємо, раніше під Одесою прогриміли потужні вибухи, Чорне море екстрено перекривають силовики: що сталося, перші кадри.

Також Знай.uа писав, що Зеленському представили надпотужний ракетний комплекс "Нептун": основні переваги в одному відео.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Україна закриє небо над Чорним морем, Путіну не по собі: що відбувається.