На днях біля берегів Шрі-Ланки стався надзвичайний випадок, Так, на кораблі, який прямував до Греці, зник безвісти український моряк. Наразі чоловіка і досі не знайшли, йдеться в сюжеті ТСН.

Як відзначається, Владислав Маслов, так звати українського моряка, вирушив в рейс на судні, яке прямувало в Грецію, як помічник капітана. Відтак, коли ж корабель перебував у районі Шрі-Ланки, рідним моряка повідомили, що Маслов зник і його немає на судні.

Зауважується, що пошуки українця організували негайно і корабель повернувся у той квадрат, де, ймовірно, міг зникнути моряк. Щоправда, візуальний пошук не дав ніяких результатів.

Корабель, скріншот з відео
Корабель, скріншот з відео

"Згідно з інформацією від членів екіпажу цього судна — виразних пошуків на самому судні не було. На сьогодні судно продовжило свій шлях. Судновласник і судно не сповіщають про подію інші судна, що проходять цим же маршрутом! Члени екіпажу, швидше за все, отримали команду ні з ким не виходити на зв'язок з цього питання!", - розповіли рідні.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Підкреслюється, що родичі зниклого Маслова просять екіпаж судна, а також всі можливі інстанції, відновити його пошуки.

Нагадаємо, раніше матрос бронекатера "Бердянськ" поскаржився на росіян, пропали особисті речі моряків

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кремль відповідатиме перед трибуналом Гааги за розгромлені українські кораблі

Також "Знай.ua" писав, що затонулий під Одесою танкер потрапив у гучний скандал