Відомий політолог Володимир Фесенко вважає, що дані трьох останніх опитувань (Фонд "Дем.ініціативи" спільно з КМІС, телефонник КМІС, Соцгрупа "Рейтинг") про рейтинг президента Володимира Зеленського створюють "парадоксальну картину".

Так, експерт пояснив, чому думка українців щодо нової влади настільки суперечлива.

"Постановка питань, їх послідовність і т. п. можуть досить сильно впливати на відповіді респондентів. Суттєвий спосіб опитування. Я, може бути, консерватор, але більш критично ставлюся до телефонних опитувань. Друге можливе пояснення – посилюється традиційна соціально-політична амбівалентність (суперечливість установок і позицій) українців. Наприклад, конкретна людина може критично ставитися до приватизації землі, але при цьому підтримувати президента Зеленського та його партію. Для України це досить типова ситуація", - написав Фесенко в Facebook.

Зеленський, фото Instagram
Зеленський, фото Instagram

За його словами, опитування підтверджують, що "більшість українців підтримують миротворчі дії Президента Зеленського, більш позитивно сприймають його політичні дії і рішення, і більш критично – дії в сфері соціально-економічної політики".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Саме з другою обставиною будуть пов'язані головні рейтингові ризики для команди Зеленського в майбутній зимовий період і друге півріччя його президентства", - упевнений політолог.

О данных последних социологических опросов. Ели сравнивать данные трех последних опросов (Фонд «Дем.инициативы» вместе с...

Geplaatst door Владимир Фесенко op Donderdag 28 november 2019

Нагадаємо, чому рейтинг Володимира Зеленського почав падати.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Гончарук стрімко втрачає довіру українців.

Також портал Знай.uа писав, що 62% українців позитивно оцінюють перші кроки президента Володимира Зеленського.