Український блогер та журналіст Ігор Лесев розповів, чому падають рейтинги президента України Володимира Зеленського. Відповідне відео з'явилося в YouTube.

"Ви знаєте це вираз – мета виправдовує засоби. Ось я подивився свіжі рейтинги президента. Ви всі їх бачили. Чудова така динаміка. Влітку було 73%. Два тижні тому 66%. А сьогодні 52", - розповідає Лесев.

Журналіст стверджує в своїй передачі "Недобрий вечір", що зумів розкусити Зеленського. І головне тут у тому, що він артист.

Ігор Лесєв, YouTube
Ігор Лесєв, YouTube

"Людина живе за системою Станіславського. А там має бути так, щоб і Папа Римський повірив. Адже ви знаєте ці фільми. Актор для ролі набирає 40 кілограм. А буває так, що потрібно сорок скинути. Ну щоб все реалістично було. І ось я зрозумів. Зеленський грає драматичну роль супергероя. Він був простим КВН-ком. Навчився грати на роялі без рук. І переміг на президентських злісного алкаша без мізків", - розповідає він.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Лесев вирішив дати кілька порад Зеленському на правах сценариста.

"Якщо він хоче нуль підтримки, то йому ще треба добре попрацювати. Просто так таку довіру не просрешь. Хоча Вова дуже старається. Для початку потрібно припинити ці напівзаходи з землею. Обіцяє, розумієш, не продавати земельку іноземцям. Так рейтинг не обрушити. Ось моя порада. А навіщо продавати землю іноземцям? Її потрібно іноземцям подарувати", - зазначає журналіст.

Нагадаємо, Ігор Лесев пояснив шквал скандалів в команді Зеленського

Як повідомляв портал Знай.іа, Ігор Лесев показав, як команда Зеленського знищує ″Укроборонпром″

Також Знай.іа писав, Ігор Лесев показав, як схема Коломойського-Геруса закриває Україні шлях до ЄС