Журналіст Ігор Лесєв прокоментував скандал із агітаційними білбордами Порошенка, де він зображений разом із президентом держави-окупанта Володимиром Путіним.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Відповідною публікацією під назвою "Гетто Порошенка" Лесєв поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Путін чи Порошенко?". Стара добра технологія протиставлення. Ця технологія працює, і її регулярно застосовують. Але застосовують тоді, коли доречно. Не можна продати в країні слоган "Я чи Путін", де абсолютна більшість громадян країни виступають за припинення війни. Це ж соціологія. Це означає, що протиставляти себе Путіну – це лякати людей війною. Люди хочуть миру, а ти лякаєш війною", - прокоментував журналіст.

Окрім того, Лесєв проаналізував кроки Зеленського у контексті передвиборчої боротьби між кандидатами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Зеленський курує Укроборонпром? Нацбанк? Він отримує мільйонні премії в "Нафтогаг" або космічні зарплати в "Укрзалізниці" і "Укрпошті"?Питання риторичне, тому з цього приводу - претензії до "легітимного", - підкреслив Лесєв.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Журналіст додає, що у Порошенка реально є багато прихильників. Вірніше, у тієї політики, яку проводить Порошенко. Він називає їх "такою собі махровою націоналістичною русофобією". Цих людей не так багато, щоб переобрати свого президента, але їх цілком достатньо, щоб серйозно впливати на українську політику.

"Але продавати навіть якісний продукт, що має певний попит, можливо тільки за працюючим алгоритмами. Ось що може продати Олешко? Або Палій? Або Реведжук? Ці люди навіть у своїй порівняно невеликий націоналістичному середовищі викликають неоднозначні емоції. А за межами цього середовища – огиду",- наголосив Лесєв.

А Порошенко платить олешкам і реведжукам гроші, щоб вони виставляли його за підсумком ідіотом.

"Порошенко все-таки дивовижна людина. Він загнав себе в ідеологічне тупикове гетто. Він веде риторику, яка дратує абсолютну більшість. Він оточив себе політтехнологами, які за його ж гроші працюють на опонента", - резюмував журналіст.

Гетто Порошенко «Путин или Порошенко?». Старая добрая технология противопоставления. Как «или остаешься, или вызываю...

Geplaatst door Игорь Лесев op Dinsdag 9 april 2019

Нагадаємо, напередодні другого туру президентських виборів все більше блогерів і політиків говорять про те, що у чинного гаранта практично немає шансів повторно зайняти головний пост.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський звернувся до українців перед другим туром вибором.

Також Знай.ua писав про те, що Петро Порошенко провів закриту зустріч із представниками фракції і прем'єром.