За інформацією видання The Бабель із посиланням на джерела у фракції, увечері 8 квітня гарант нібито провів закриту зустріч із представниками фракції і прем'єром.

Петро Порошенко спільно з прем'єром Володимиром Гройсманом зустрівся з депутатами фракції партії БПП у Верховній Раді. На закритій зустрічі були присутні близько сотні депутатів.

За даними співрозмовників, Порошенко наголошував, що "поміняв комунікаційну стратегію, пропрацював помилки, і найближчим часом в Раду буде внесено проект закону про імпічмент президента".

Крім того, глава держави анонсував кілька звільнень, однак не назвав конкретних імен. Він також пригадав про звільнення голів Херсонської ОДА Андрія Гордєєва та Одеської ОДА Максима Степанова. Гройсман запевнив депутатів, що Кабмін 9 квітня розгляне подання і проголосує за їх звільнення з посад.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Депутати припускають, що президент звільнить першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочко.

Нагадаємо, Кличко підсунув не ту WADA для аналізів Зеленського і Порошенка: що потрібно знати.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Порошенко перейшов на молодіжний сленг, аж сам злякався: "френди" і "гайз".

Також портал Знай.ua писав, що зробити свідомий вибір і не "подарувати" свій голос: масові черги українців перед виборами показали у мережі, єдині як ніколи.

За статистикою, близько 10% виборців (майже 3 млн. людей) мешкають не за місцем прописки. Серед них ⅔ - молодь та студенти, які вж традиційно мало голосують. Але нове покоління здатне створювати нові традиції.

Останнім часом свідомі українці не перестають дивувати, ніхто, навіть молодь не бажає опинитись у числі "німих", чий голос не почують. Відтак, українці масово звертаються у місця, де можна змінити адресу для голосування.