Напередодні другого туру президентських виборів в нашій країні все більше блогерів і політиків говорять про те, що у чинного гаранта практично немає шансів повторно зайняти головний пост. На користь Володимира Зеленського говорять також і астрологи, мольфари і провісники – словом, всі впевнені в його перемозі. Не залишився осторонь і народний депутат Олександр Онищенко, який опублікував на своїй сторінці в Facebook пост про Порошенка.

По моей информации, Порошенко начал распускать свои штабы в юго-восточных регионах. Существенно сократил представителей...

Geplaatst door Aleksandr Onyshenko op Dinsdag 9 april 2019

У повідомленні йдеться: "За моєю інформацією, Порошенко почав розпускати свої штаби в південно-східних регіонах. Істотно скоротив представників у комісіях. СІТКА повністю заморожена. Повторні виплати не плануються. По виплатах взагалі немає рознарядок, людей розпускають, кол/центри мовчать. По всій країні скорочує витрати на рекламу. Капітулює. Рахує гроші. Сам не вірить у свою перемогу. Або збирає. На довгу дорогу".

Варто нагадати, що український публіцист Едуард Ходос порадив Порошенку знятися з президентських виборів з причини того, що існує пряма загроза його життю. Він сказав: "У своєму новому відео попередив Петра Порошенка про каббалістичне прокляття і підготовлюване вбивство. На президента України прочитана молитва на знищення "пульсу де-нура".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Петро Порошенко

Публіцист припустив, що небезпека може загрожувати Порошенку саме на дебатах з Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський", які заплановані перед другим туром виборів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський звернувся до українців перед другим туром вибором. У штабі "слуги народу" розповіли, як змінити місце голосування тим громадянам нашої країни, які в день виборів будуть знаходиться не за місцем прописки.

Як повідомляв портал "Знай.uа": головний радикал України Олег Ляшко заявив, що не збирається підтримувати 21 квітня ні діючого гаранта Петра Порошенка, ні його суперника — коміка Володимира Зеленського. Свою позицію політик пояснив тим, що Порошенко і Зеленський нібито "змагаються аналізами", а не програмами, ідеями, шляхами розвитку України.

Також "Знай.uа" писав, що інтерв'ю Петра Порошенка в ефірі ICTV поставило в безвихідь багатьох українців, змусивши замислитися про те, що стратегії політтехнологів гаранта дала збій. Цього разу увагу привернула фраза Порошенко, що він сам є російськомовною людиною.