Стало відомо, що у Запоріжжі ввечері в п'ятницю, 29 листопада, в одному з відділень "Нової пошти" копи затримали чоловіка, який схожий на помічника митрополита Луки (УПЦ Московського патріархату) Євгенія Кугатова. Він нібито отримував посилку, яка забита наркотиками.

Євген Кугатов, 061.ua

Цю посилку доставили з Черкас. Про це повідомило 061.ua.

Журналісти 061.ua заявили, що неофіційно копи розповіли, що Кугатов приїхав в поштове відділення на машині, за кермом якої знаходився чоловік, схожий на протоієрея Євгенія Квача. Також повідомляється, що копи простежили за процесом отримання посилки і Кугатова затримали близько 20:00. До того ж, наголошується, що в цій посилці було знайдено значну кількість амфетаміну і метиламіну.

Речі Євгена Кугатова, 061.ua

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Через 20 хвилин після затримання Кугатова на місце події приїхали представники фірми "Вимпел-Фаворит", яка забезпечує охорону митрополита Луки. Про цей інцидент їм нібито повідомив Квач.

Однак перешкоджати копам вони не стали, "розуміючи безвихідність ситуації".

Євген Кугатов

Нагадаємо, що молодь активно купує потужний транквілізатор або задля забави, або щоб заспокоїтися перед здачею іспитів.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі біля школи знайшли два бездиханні тіла в ковдрі.

Також портал Знай.ua писав, що американський вчений Девід Епштейн презентував дослідження, в якому довели, що диссоциативный препарат кетамін може допомогти в лікуванні алкоголізму, послаблюючи спогади про минуле.