Народний синоптик Леонід Горбань в ефірі ObozTV розповів, якої погоди чекати українцям найближчим часом, а також, чи буде сніг і морози на Новий рік. Так, за словами пана Горбаня, морози таки повернуться в Україну, а чергове потепління буде короткочасним.

"Через 2-3 дні повертаються морози. Вони невеликі. Нічні температури -4...-2 градуси, вдень 0...+1. Але і ці морози не тривалі. 6 грудня починається друга відлига, вона триватиме 12-13 грудня", - каже синоптик. Також він зазначив, що більш сильні і тривалі морози прийдуть в нашу країну приблизно 13 грудня і протриматися до кінця року. "Нічні температури будуть -9...-6, а 22-25 грудня сильніше, -13..-11. Та опади", - зазначає Горбань. Також він додав, що снігопади прийдуть в Україну 22-24 грудня та 28-30 грудня.

Снігопад, Уніан
Снігопад, Уніан

Нагадаємо, дніпряни відсвяткують Новий рік під жовтими ялинками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що народний синоптик передбачила різке потепління.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, яким знакам Зодіаку казково пощастить перед Новим роком.