Синоптики обіцяють українцям м'яке закінчення тижня. Відомо, що 6 грудня над Україною буде сонячно і без опадів. Тільки на сході очікується невеликий сніг, а ось 7 числа до країни повернеться мінусова температура.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Укргідрометцентру.

снігопад
снігопад

Так, 6 грудня на заході, півночі і в центрі вночі -2-4, вдень близько 0, без опадів, на сході невеликий сніг, вночі та вдень близько 0. На півдні прогнозують хмарну погоду, вночі та вдень від -1 до +1, в Криму мокрий сніг, вночі близько 0, вдень до +2.

", 7 грудня, мороз посилиться. Відповідно, ожеледиця буде підставляти підніжки весело і частіше – обережно! Не захоплюйтеся взуттям на підборах або на пластиковій підошві – у травматологів і так роботи вистачає. А адже їм чай попити, вивчити нові методи гіпсування, краще не турбувати їх зайвий раз", - попередила українців синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

снігопад
снігопад

А ось 7 грудня очікується мокрий сніг, на заході і невеликий сніг на сході, на решті території буде сонячно. Температура повітря на заході опуститься до -6 вночі, вдень від -1 до +1, на півночі та в центрі вночі до -5-7, вдень -2-4, на сході вночі -2-4, вдень до -3, на півдні вночі до -6, вдень близько 0.

Варто нагадати, що у вівторок, 4 грудня, у Солом'янському районі Києва сталася техногенна катастрофа. Про це повідомила районна адміністрація. За відомими даними, стався прорив теплового колектора. З-за цього без тепла залишилися житлові будинки та об'єкти інфраструктури.

"Стався порив в тепловому колекторі (Чоколівський бульвар) без теплопостачання залишилося 750 будівель, з них 509 житлових будинків, 10 лікувальних закладів, 23 дитсадка та 11 шкіл", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в той час, поки погода дарує Україні невелику відлига, в Російській Федерації відразу декілька регіонів опиняться у владі сильних морозів. А ось термометр покаже мінус 50 градусів за Цельсієм. Про можливе порушення життєзабезпечення населення в даних регіонах попередили в Гідрометцентрі і МНС Росії.

Нагадаємо, комунальники знову епічно облажались, негода косить жертв по всій Україні.

Як повідомляв Знай.uа сніг і ожеледиця — не біда: як займатися спортом взимку.

Знай.uа писав, погода на Новий рік: влаштує стихія українцям справжнє свято.