30 листопада у "Борисполі" один із пасажирів не на жарт насторожив і перелякав усіх бажаючих відбути до Єгипту. Житель Донецька ніс з собою на борт гранату Ф-1.

Поліція в аеропорту "Бориспіль" вилучила у пасажира літака, що відлітав з Києва до Хургади, гранату Ф-1. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Київської області, працівники служби безпеки аеропорту "Бориспіль" в одному з багажів на літак рейсу "Київ - Хургада" виявили предмет, схожий на гранату.

На щастя, злоумисника вчасно затримали і вірогідно зберегли життя десятків українців.

Аеропорт Бориспіль, Вести
Аеропорт Бориспіль, Вести

"Працівники служби безпеки аеропорту Бориспіль в одному з багажів на літак рейсу Київ - Хургада виявили предмет, схожий на гранату. Про небезпечну знахідку одразу повідомили в поліцію. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції в аеропорту Бориспіль і фахівці-вибухотехніки. Поліцейські вилучили гранату Ф-1 та запал до неї", - сказано в повідомленні.

Граната, фото: пресс-служба

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Багаж з гранатою належить 36-річному мешканцю Донецька. Чоловік затриманий і поміщений в ізолятор тимчасового утримання.

За фактом інциденту порушено кримінальну справу за статтею про незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном до семи років.

Про причини інциденту поки що не повідомляється, але страшно уявити, що могло статись у небі із сотнями пасажирів, якби вибухонебезпечний пристрій здетонував.

Нагадаємо, ноги стирчали просто з валізи, Бориспіль перетворився на локацію для "Ілюзії обману": відео.

Як повідомляв Знай.uа під Києвом засудженого "забули" у в'язниці після відбуття строку.

Знай.uа писав, асоціація платників податків України визначила "найчесніші" компанії: хто потрапив в список лідерів.