Киян обурив кортеж, який помітили в неділю, 1 грудня, у центрі столиці Як передає Politeka.net, відео поділився у своєму телеграм-каналі політолог Тарас Березовець.

"Зеленський обіцяв, що кортежів не буде. Що за кавалькада тоді з перекриттям вулиць? Знято 1 грудня в 11:00 на розі Толстого та Жилянської", - підписав автор відео.

Тим не менш деякі з коментуючих на YouTube (Березовець і там встиг поділитися роликом). Політтехнолога приземлили на місце, натякаючи на кортеж екс-президента Петра Порошенка.

Кортеж Мерседесів, фото скріншот з youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Тарас Березовець як жаба злісна напевно вже забув як пересувався його господар", - пише один із коментуючих.

Однак зазначимо, що водночас достеменно невідомо, кому саме належить кортеж. Дехто із українців припустив, що це кортеж п’ятого президента порошенка, він досі їздить вулицями Києва з мигалками і для нього перекривають вулиці...