У неділю, 1 грудня, близько 17:00 у Києві розстріляли автомобіль Range Rover, в якому перебувала дитина. Машина була в оренді у депутата Київоблради В'ячеслава Соболєва.

При цьому сам бізнесмен не постраждав, а ось трирічна дитина отримала травми, від яких помер у лікарні. Очевидці повідомляють, що медики не змогли врятувати малюка.

"При мені дитину занесли до швидкої. За словами матері, яка ридала близько швидкої, дитині знесло півголови. Невинна жертва дорослих ігор", - розповідає очевидиця.

депутат Вячеслав Соболев
депутат Вячеслав Соболев

Інша дівчина, яка стала свідком розстрілу авто повідомляє, що бачила не сам момент стрільби, а як кремезний чоловік у чорному сідав у машину біля ресторану "Маріо" і поїхав. При цьому на ньому не було маски.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Батько вибіг з машини з дитиною на руках, обидва батьки кричали і просили викликати швидку. Дитина кричав, що йому боляче.

"Я не бачила моменту пострілу, я бачила лише як чоловік сів у машину і вона від'їхала", - розповіла дівчина.

З'ясувалося, що маленький малюк Олександр припадав хрещеним сином української співачки Ірини Білик. Про це жінка зі сльозами повідомила в соціальній мережі.

"Не можу сидіти і робити вигляд, що нічого не сталося... Убитий маленький дитинка, чудовий малюк...хресної якого я є... Навіщо все в цьому світі, якщо так просто вбивають людей, діток... в центрі улюбленого міста.... Мій маленький Ангел, Сашенька, Прости цим дорослим нелюдам. Їх жорстокість...сили всієї сім'ї. В цей страшний....", - написала Білик.

Скріншот з посту у Facebook
Скріншот з посту у Facebook

Нагадаємо, у центрі Києва невідомі розстріляли Range Rover депутата.

Як повідомляв Знай. ua, хто погрожував родині депутата, машину якого розстріляли у Києві.

Також Знай. ua писав, що у Києві застрелили хрещеника Ірини Білик.