Як відомо, увечері неділі, 1 грудня, на депутата Київради В'ячеслава Соболєва, невідомі скоїли замах. Відтак, зловмисники під'їхали до авто чиновника та розстріляли його. В результаті такого зухвалого злочину, чоловіку вдалося вижити, а от його сину пощастило значно менше – він був застрелений.

Авто потерпілого, фото - Інформатор
Авто потерпілого, фото - Інформатор

Наразі ж з'явилася інформація стосовно того, хто намагався ймовірно "прибрати" Соболєва з дороги. Так, історія бере початок ще з далекого 2016 року, коли депутату відкрито погрожував тодішній суддя Вищого господарського суду Артур Ємельянов, який цього року був звільнений, пише Антикор.

"Днями підкинули записку з погрозами і ліхтарик. Натякнули на лазерний приціл. На фото ви можете бачити, як вона виглядала. Миритися з погрозами на адресу сім'ї - не буду. у мене достатньо способів захистити себе і своїх близьких, і законним чином залучити до відповідальності замовників і виконавців", - раніше відреагував на записку із погрозами Соболєв.

Погрози, фото - Антикор
Погрози, фото - Антикор

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також тоді депутат заявляв, що Ємельянову вдалося залучити тодішніх нардепів та добровольчий батальйон "Свята Марія", аби відняти нерухомість в Маріуполі.

"Знаю, що організатором цькування є група рейдерів, яку очолює суддя Господарського суду Артур Ємельянов. Ще до початку війни їм вдалося відібрати у мене нерухомість в Донецьку, а зараз вони мають намір захопити торговий комплекс в Маріуполі. Знаю також, що виконавцями їх кримінальних задумів є представники добровольчого батальйону "Свята Марія", який контролюється народним депутатом України Дмитром Лінько", - говорив Соболєв.

Артур Ємельянов, фото - gordonua.
Артур Ємельянов, фото - gordonua.

Нині ж припускається, що саме екс-суддя і намагався вчинити криву розправу над депутатом, аби знову "відбити" частину статків.

Нагадаємо, що у центрі Києва невідомі розстріляли Range Rover депутата: під прицілом опинився й маленький син

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Також Знай.uа писав про те, що у Києві обчистили Спілку журналістів України: "голі" акули пера зробили термінову заяву