У Сумській області під час сесії помер депутат Олександр Дем'яненко. Йому стало погано під час конфлікту з колегами.

Про це повідомляє видання sumy.today.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Депутати спробували провести позачергову сесію Верхньосироватської ОТГ, на якій між присутніми на засіданні виник конфлікт. Позачергову сесію скликали для заслуховування звіту голови ОТГ Алли Олександрової. Самій жінці стало погано ще зранку. Вона відчула слабкість та викликала швидку медичну допомогу. Її доправили до лікарні.

Популярні новини зараз
Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Попри відсутність голови ОТГ, депутати намагались провести сесію і розглянути на ній інші питання. На думку деяких обранців, це відбувалося в порушення регламенту. Через це і виник конфлікт. Олександру Дем'яненку раптово стало погано. Медики не змогли врятувати чоловіка. Він помер у 63-річному віці.

Зазначимо, що Олександр Дем'яненко — батько Геннадія Дем'яненка, колишнього прокурора, а нині власника компанії "LS Group" і президента однойменного футбольного клубу.

Зазначимо, що нещодавно стало відомо про смерть координатора групи "Інформаційний спротив", нардепа фракції "Народний фронт" Дмитра Тимчука. За попередньою інформацією, він протирав пістолет і випадково вистрелив у себе.

Правоохоронці розглядають три версії загибелі нардепа: самогубство, вбивство, необережне поводження зі зброєю.

Варто зазначити, що пістолет, нагородний "Форт", був вручений Дмитру Тимчуку ще у 2015 році. Він отримав його від Міністра оборони України Степана Полторака. До слова, народний депутат не дожив буквально тиждень до свого 47-річчя - день народження він би міг відзначити 27 червня.

Нагадаємо, з'явилися нові деталі загибелі Тимчука: дружина нардепа розповіла моторошну правду.

Раніше Знай.uа повідомляв, загибель Тимчука: розкрилася скандальна правда, про яку боялися говорити.

Також Знай.uа писав, Романенко розповів, за що могли вбити нардепа Тимчука: не раз змушував верещати росіян.