Рідні відомого волонтера та активіста Артема Мірошниченка просять допомогти у пошуку тих, хто жорстоко побив чоловіка у Бахмуті 29 листопада.

Як повідомляється, 36-річний Мірошниченко зараз знаходиться в лікарні у важкому стані — в нього було діагностовано перелом основи черепа та проведено складну операцію. Наразі лікарі утримуються від прогнозів. В мережі вже з’явилась інформація про те, що злочинців було затримано, проте офіційних повідомлень від правоохоронних органів досі нема.

Вчора, 29 листопада після 22 години вечора по вул. Горького, в районі поштового відділення № 7 на мого брата Артема...

Geplaatst door Сергій Мирошниченко op Zaterdag 30 november 2019

Від самого початку Артем Мірошниченко допомагав українським військовим на Донбасі інформацією про бойовиків, а ночами зривали прапори “ДНР” та фарбували дерева в синьо-жовті кольори українського прапора.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадуємо, що на минулому тижні співробітники ДБР провели обшуки в квартирі волонтерки Марусі Звіробій, яка є підозрюваною у справі про погрози президенту Зеленському.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що учасниця АТО Маруся Звіробій постраждала після атаки на Зеленського.

Також портал "Знай.uа" писав, що в ДБР відкрили кримінальне провадження проти Федини через гучне відео про Зеленського.