Зона відчуження, що знаходиться у північній частині Київської області і на деякій території Білорусі, яка утворилася після жахливої аварії на ЧАЕС, давно славиться різними легендами. Там знаходять і диво-тварин і магічні артефакти, але високий рівень радіація там все ще присутній.

Крім різних страшилок ці місця радують людей своєю красою. Відомо, що в Чорнобильському радіаційно-екологічному біосферному заповіднику місцевим працівникам вдалося зловити на камеру оленів, лисиць та коней Пржевальського.

Підбірка відео з фотопасток

Підбірка відео з фотопасток! Приємного перегляду! #Чорнобильськийзаповідник #Чернобыльскийзаповедник

Geplaatst door Чорнобильський Радіаційно-екологічний Біосферний Заповідник op Vrijdag 29 november 2019

Відповідне відео, що змонтовано на основі відзнятих кадрів з "фотопасток", з'явилося на офіційній сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто також зазначити, що користувачам мережі дуже сподобався відеоролик й люди захопилися чарівними кадрами.

"Спасибі! Чудова добірка", "Коні прекрасні", "Дивилася з цікавістю", "Де немає людей, там життя", - зазначили в коментарях.

Нагадаємо, світ закохався в Чорнобиль: зона відчуження "ожила" під ногами тисяч туристів.

Як повідомляв Знай.uа "Підставляли і позбавляли спокою": дружина ліквідатора Чорнобильської АЕС розповіла, що сталося насправді.

Знай.uа писав, дружина ліквідатора ЧАЕС Ігнатенко розповіла більше, ніж серіал "Чорнобиль": "Підставляли і позбавляли спокою".