Служба безпеки України затримала 2 наркоторговців з Кривого Рогу. Вони освоїли сучасний спосіб доставки "товару" за межі країни за допомогою безпілотників. Про це повідомив начальник пресцентру УСБУ в Харківській області Владислав Абдула на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

СБУ

Копи встановили, що пакети з марихуаною наркоторговці доставляли в один із прикордонних районів Сумщини на особистому автомобілі.

Потім недалеко від лінії кордону зловмисники фасували і переправляли "товар" з допомогою дрона замовникам в Російську Федерацію.

Служба безпеки України затримала 2 торговців, які повинні були відправити 5 кг канабісу, під час "повітряного сполучення".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Контрабанда по-новому – доставка дронами Контрабандисти активно застосовують новітні технології. Так сучасний спосіб...

Geplaatst door Vladislav Abdula op Vrijdag 22 november 2019

В результаті, ділкам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією товару.

В СБУ зазначили, що цю незвичайну схему викрили співробітники УСБУ в Дніпропетровській та Харківській областях під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області.

СБУ

Нагадаємо, що у фінансуванні партії "Опозиційна платформа – За життя" СБУ на замовлення Офісу Президента шукають "російський слід".

Як повідомляв портал Знай.ua, на Донеччині працівники контррозвідники СБУ припинили протиправну діяльність місцевої мешканки, яка намагалася організувати незаконну легалізацію в Україні громадян РФ і бойовиків терористичних угруповань "ДНР".

Також портал Знай.ua писав, що НАБУ відкрило кримінальне провадження за фактом можливого вчинення екс-главою СБУ Василем Грицаком державної зради і шпигунства.