СБУ затримала на кордоні Криму члена партії "Єдина Росія" і представника окупаційної влади півострова Ігоря Кучерявого. Про це пише телеграм-канал Politeka.net.

Його затримали у зв'язку з причетністю до анексії Криму і членством в російській партії.

Ігор Кучерявий взяв участь в "кримської весни" і "загонах самооборони" Севастополя. Від Міноборони РФ він отримав медаль "За повернення Криму".

Ігор Кучерявий, фото facebook

Кучерявий попався на КПВВ Каланчак у зв'язку з його причетністю до анексії Криму і членством в російській партії. За інформацією кримськотатарської організації "Солдатів", чоловік брав участь у "кримської весни" і "загонах самооборони" Севастополя, активно підтримував анексію Криму. Від Міноборони РФ він отримав медаль "За повернення Криму". Іслямов стверджує, що Кучерявий перетинав кордон, щоб отримати закордонний паспорт України.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

"З тим, що видають в Криму, нікуди не поїдеш, а їздити хочеться", - під час затримання заявив окупант.

Речник СБУ Олену Гітлянську в коментарі "Крим.Реалії" повідомила, що на даний момент проводяться слідчі дії. У Держприкордонслужбі України перевіряють інформацію про можливе затримання на "Каланчаку".

Додамо, Ігор Кучерявий входить до складу політради регіонального відділення партії "Єдина Росія" в аннексированном Севастополі.

Нині Кучерявого допитують, а потім відвезуть до Херсона в суд.

Нагадаємо, раніше харківський студент з Африки збував українським аграріям "чорний долар": "новітня" технологія завела до в'язниці.