27-річний корейський артист знайдений мертвим в своєму будинку. Померлий був учасником гурту Surprise U і актор Чха Ін Ха. Офіційної причини смерті поки не називають. Представники хлопця просять не пускати чутки і дати вбитій горем сім'ї спокійно з ним попрощатися.

Surprise U, фото yesasia

У жовтні після секс-скандалу і цькування померла корейська співачка Соллі, через кілька тижнів — її близька подруга з групи Kara Гу Хара. Обидві дівчат страждали від депресії, а Хара півроку тому вже намагалася звести рахунки з життям. Про те, що не так з K-pop і чому корейські зірки вирішують накласти на себе руки, не доживши до 30.

Їх падіння найчастіше ще більш стрімке, ніж зліт.

"Наше життя розглядають під мікроскопом, нам так боляче, що ми не можемо пояснити це ні друзів, ні сім'ї. Але я обіцяю, що мені стане краще, я все для цього зроблю. Зі мною все буде добре", — говорила навесні після спроби накласти на себе руки 28-річна Гу Хара — улюблениця публіки з часів участі в групі KARA.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Surprise U, фото yesasia

Її бій з депресією не був ні для кого секретом, але вже восени лейбл порахував, що його зірка цілком готова повернутися на сцену. Минулої неділі, через кілька днів після чергового сольного концерту, Хару знайшли мертвою в її будинку.

У своєму фінальному Instagram-пості дівчина побажала всім "спокійної ночі": можливо, тепер створена нею кампанія проти онлайн-цькування отримає друге дихання, адже серед сотні тисяч коментарів під її останнім селфи неможливо знайти негатив — лише вибачення, сльози і розбиті серця. Всього за місяць до кончини Хари так само пішла її близька подруга, 25-річна співачка Соллі. Після секс-скандалу дівчину цькували в соцмережах так сильно, що їй довелося лікуватися від депресії, а у вересні вона оголосила про відхід з музики, якій присвятила усе свідоме життя.

Нагадаємо, відому артистку Соллі згубили жіночі принади, безпощадні фани спровокували страшне. Зірку зацькували до смерті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", автор досліджень "Роксолана: міфи і реалії" і "Листи Роксолани: любов і дипломатія", розповів, яким було життя в султанському гаремі.

Також "Знай.uа" писав, про історії тих, хто зумів встояти перед випробуванням самотності і вижити на безлюдному острові.