14 жовтня в Кореї була знайдена мертвою одна з місцевих музичних зірок Чхве Чжин Ри, відома під псевдонімом Соллі.

Колишня учасниця групи f(x) Чхве Чжин Рі (це її справжнє ім'я), ймовірно, покінчила з собою. Їй було всього 25 років.

У зарубіжних ЗМІ з'явилися повідомлення про смерть 25-річної корейської актриси і колишньої учасниці k-pop-групи Соллі. Її менеджер, який довго не міг з нею зв'язатися, виявив її мертвою у квартирі в місті Соннам в Південній Кореї. Що стало причиною смерті молодої виконавиці, поки невідомо.

Кажуть, що вона страждала депресією через нападки в соцмережах. Її звинувачували в тому, що дівчина веде себе надто вільно, та ще й популяризує західну культуру, що в Південній Кореї просто неприйнятно.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Причому деякі із звинувачень можуть здатися українкам занадто строгими і в чомусь навіть дурними.

У липні 2019-го Соллі оголосила, що вона є противником носіння бюстгальтерів. Артистка нерідко викладала в соціальні мережі свої фотографії без цього елементу одягу. У вересні її груди випадково "засвітилася" під час прямої відеотрансляції в Інтернеті, з-за чого консервативне корейське суспільство знову накинулася на співачку з критикою. Зараз однією з версій суїциду зірки є те, що вона не витримала негативу, що вилився на неї після цього випадку.

Варто відзначити, що Соллі – ще одна зірка кей-попа Джонхен – покінчив з собою пару років тому, у віці 27 років. Соллі виступила на його похороні. Соллі також була актрисою.

Нагадаємо, соски, Берлусконі та сексі пінап: що побачили в новій Раді іміджмейкери і стилісти.

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна запроданка Наташа Корольова підтримала флешмоб Зеленського з посиланням депутатів "в с*аку"

Також Знай.ua писав, вульгарній Корольовій вказали, де її місце.