У Верховній Раді з'явилося дуже багато новачків, які ніколи до цього не бували в подібних іпостасях. Багато з них дуже швидко вжилися в роль, а комусь складніше ставати людиною публічною, за якою завжди стежать журналісти і фотографи.

Не секрет, що в цьому скликанні дуже багато людей зі світу шоу-бізнесу, тому резонно припустити, що нардепи тепер будуть відрізнятися відточеним смаком і модним одягом. Щоб з'ясувати це, ми звернулися до відомих українських стилістів і іміджмейкерів, щоб вони прокоментували нам наряди парламентаріїв.

Берлусконі в Раді

Стиліст Мілана Дьяченко виділила кількох парламентаріїв. Не змогла вона не висловитися з приводу сукні члена партії «Слуга народу» Ірини Аллахвердиевої, від якої вже без розуму велика частина чоловічої половини Ради.

Від соратниці Зеленського дійсно складно відірвати погляд

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

«Стиль пінап, як у блондинки з глибоким вирізом не прийнятний для ділових зустрічей. Він був дуже популярний у 60-х в Америці і в принципі зараз теж його люблять жінки, але, звичайно, в неформальній обстановці: наприклад, побачення з продовженням, так як дівчина повністю показує своїм зовнішнім виглядом, що відкрита до продовження, - розповіла нам модний експерт. - Звичайно, у блондинки не все так відверто, але вона сама по собі досить сексі і я б їй порекомендувала більш строгі лінії і навіть чоловічий стиль, в цьому вона виглядала б набагато впевненіше в чоловічому світі».

Також Мілана побачила серед українських нардепів колишнього італійського прем'єр-міністра.

Схожості додає і те, що колись політик володів футбольним клубом

«Тут явно пан Рабинович наслідує Берлусконі ну і взагалі, що за Хрещений батько в Раді?! Чорна сорочка розстебнута і рудий піджак!», - фиркнула стиліст.

Не сподобалося їй і те, що соратник Зеленського Олександр Салійчук прийшов на роботу без шкарпеток.

Така вона - сучасна мода

«Це не прийнятно в держструктурах, - впевнена вона. - На ньому повинні бути тонкі шовкові шкарпетки. Такий варіант доречний тільки на відпочинку».

У той же час іміджмейкер Олена Колот не поспішала вішати на нього відразу всіх собак.

«Чоловік без шкарпеток в лоферах - молодець, носить взуття на підслідник», - сказала вона.

Після цього вона звернула свій погляд на автора «путчу» Лізу Богуцьку.

Наряд депутатки прийшовся до смаку експерту

«У неї все добре, фасон, колір, тільки підкачав бюстгальтер (проглядаються соски) потрібно хоча б тонкий поролон або не така блуза, - сказала оката експерт. - Це, звичайно, з урахуванням того, де вона в даний момент знаходиться. Якщо на зустрічі з подругами, то не питання».

Не обійшли стороною наші модниці і зачіски парламентаріїв. Особливо їм сподобалася те, що на голові у «Слуги народу» Віталія Безгина.

Сучасна стрижка депутата

«У Європі вже давно єдиний прояв стилю - це зачіска, - зазначила експерт. - Якщо далі йде костюм, то питань немає».

Нагадаємо, Верховна Рада скасувала депутатську недоторканність після слів Зеленського: "Час на звалище..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський розповів про підводні камені зняття недоторканності

Також Знай.ua писав, Богдан влаштував запеклу бійку із депутатом Порошенка.