Президент України Володимир Зеленський розповів, що нардепи не нестимуть відповідальності за політичні рішення, голосування або публічні виступи в разі прийняття законопроекту про внесення змін до статті 80 Конституції України і обмеження їх недоторканності.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Володимир Зеленський повідомив про це під час засідання Верховної Ради України, на якому триває розгляд відповідного законопроекту.

"Я хочу ще раз розвіяти всі міфи і політичні маніпуляції. У депутатів зберігається індемнітет. Вони не будуть нести відповідальність за політичні рішення, голосування або будь-які політичні та публічні виступи", - сказав президент.

Український парламент на своєму засіданні 3 вересня почав розглядати обмеження недоторканності народних депутатів. Для прийняття рішення необхідно 300 голосів.

Нагадаємо, Богдан влаштував жорстоку бійку з депутатом Порошенком: переламані ребра і купа сорому.

Як повідомляв Знай.uа дивні звички Геращенко в Раді спантеличили українців: "Шукає нового господаря?".

Знай.uа писав, Рада скасувала депутатську недоторканність після слів Зеленського: "Час на смітник...".