В одному з ресторанів на Дніпровському узвозі в Києві сталася бійка між нардепами VII і IX скликань. Прикрий інцидент стався 2 вересня.

Як повідомляють правоохоронці, між нардепом 8-го скликання з фракції "Батьківщина" Русланом Богданом та депутатом 9-го скликання з фракції "Європейська солідарність" Сергієм Алєксєєвим виникла суперечка, яка переросла у бійку. На місце викликали поліцію, однак нардепи від пояснень відмовились.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Виявляється, можна вивести людину з Ради, але Раду з людини не можна. Народні обранці всіх скликань - любителі набити один одному морди. Часто вони дозволяють собі робити це навіть у приміщенні Верховної Ради, показуючи українцям всю недолугість і невихованість.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Водночас відомо, що Алєксєєв звернувся до лікарні, де був констатований перелом ребра та численні забої голови та тулуба.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 296 КК України (хуліганство).

Нагадаємо, Романенко підказав Зеленському, як повторити успіх Туреччини в Україні: автобани, аеропорти, плотини - і це тільки початок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський відверто розповів про кортежі та перекриття доріг.

Також портал Знай.uа писав, що Лукашенко "наїхав" на Зеленського через велосипед: "Все зіпсував..."