Скандально відома співачка українського походження Наташа Корольова, якій через виступи в окупованому Криму заборонили в'їзд до України, раптово прокинулася і вирішила підтримати флешмоб Володимира Зеленського.

Так, багаторічне проживання на території "великої і могутньої" і незаконні гастролі на півострові, як виявилося, не заважають "російській душі" спокійно дивитися на те, що діється в Україні. Корольова вирішила у пісенній формі послати народних депутатів в ср*ку, а відповідне відео опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На цьому псевдопатріотка не зупинилася і виклала пост обурення, в якому нагородила себе статусом "репресованої українки".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"З величезним задоволенням я підтримала флешмоб "Ідіть у ср*ку", так як наболіло, піпец як! Як можна так наї****ти свій народ?! Київ у розрусі, дороги - жесть, народ за межею бідності. Молодь валить за кордон. Ганьба! Коли ж вам, паразитам, за Державу буде прикро?" - заявляє обурена Королева і підкреслює, що пише ці рядки з "болем у душі".

Криза середнього віку

45-річна Наташа Корольова дала відверте інтерв'ю, в якому зізналася, що у неї сталася життєва криза, через який їй довелося звернутися до психіатра.

Нагадаємо російська співачка Наташа Корольова, якій заборонили в'їзд в Україну, показала своїм шанувальникам дуже відверте відео.

Раніше Знай.uа повідомляв, домашнє відео Корольової підірвало мережу. Співачка показала, що таке сімейні будні з Тарзаном.

Також Знай.uа писав про те, що син Корольової і Тарзана здивував вибором професії. У зв'язку з тим, що і Наташа Корольова і Тарзан (справжнє ім'я Сергій Глушко) тісно пов'язані з шоу-бізнесом, шанувальники артистів були впевнені: їхній 16-річний син теж піде стопами зіркових батьків.