Транспортний перехід через Керченську протоку, що складається з двох розташованих поруч один з одним мостів, так званий Кримський міст може впасти у будь-яку мить — він просто "прогнувся від потоку трафіку".

Відповідні знімки будови президента РФ Володимира Путіна опублікувала місцевий блогер з ніком RoksolanaToday&Крым25% на особистій сторінці у соцмережі Twitter.

"Свіжа скріпа. Переповнена, як зазвичай, всілякими авто", – іронічно підписано світлини. Ймовірно, знімки були зроблені рано вранці, коли на Кримському мосту майже немає руху.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно у мережі висміяли скандальний Керченський міст в окупованому РФ Криму, порівнявши його з проектним зображенням 2015 року.

Зазначимо, що у Росії перенесли запуск залізничного сполучення по Кримському мосту з грудня 2019 року на червень 2020 року. Офіційною підставою назвали збереження унікальної пам'ятки археології – античної садиби, яка була виявлена на етапі підготовки території до будівництва.

Нагадаємо, що свіжі фото Кримського моста викликали істерику в мережі.

Як повідомляв портал Знай.ua, творець Кримського мосту розкрив правду про наказ Путіна: "Не побудуєш – ми тобі руки відрубаємо".

Також портал Знай.ua писав, що Кличко зганьбився зі своїм скляним мостом.