Лідер руху "євробляхерів" Олег Ярошевич заявив, що найближчим часом Кабінет міністрів України повинен оприлюднити висновки щодо законопроектів про бюджетне розмитнення автомобілів.

Про це він повідомив на сторінці "АвтоЄвроСила" у соціальній мережі Facebook.

Відповідний законопроект мають розглянути в Комітеті податкової та митної політики Верховної Ради. Відзначається, що фінального розгляду варто чекати протягом тижня 9-13 грудня. Більш того, за словами Ярошевича, вже 15-18 грудня законопроект винесуть на розгляд нардепами.

Олег Ярошевич
Олег Ярошевич

При цьому він закликав власників "євроблях" готуватися до розмитнення автомобілів і починати знімати їх з обліку в Європі, щоб відразу після прийняття закону, який передбачає нові податки на розмитнення машин, всі встигли перереєструвати свій транспорт без штрафних санкцій.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Увага, головні термінові останні новини, по законопроектам з Доступного Розмитнення, та щодо акції. Попередньо: 1. Наступний тиждень комітет 2. Через тиждень голосування ВР Наші задачі: 1. Зв’язатися з усіма депутатами щоб вони були готові підтримати голосуванням законопроект 2342 та 2345 депутата Ковальова про 35% розмитнення. 2. Готувати документи на розмитнення: купчі, зняття з обліку, сертифікації та інші. Якщо у Вас є запитання, дзвоніть на гарячу лінію безкоштовних консультацій: (098)112-22-33 Або в оперативний телеграм чат: https://t.me/kontr_mytnytsya_chat або до керівників АЄС в Ваших осередках: https://auto-euro-sila.com.ua/contact —- Корисні посилання: —- http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=67226 (текст аконопроекту 2342) http://rastamojka.com (калькулятор розрахунку митних платежів згідно законопроекту #2342 Ковальова 35% про доступне розмитнення) https://t.me/rastamozhka_dostupno (навчальний канал з самостійної підготовки до доступного розмитнення) https://t.me/kontr_mytnytsya_chat (навчальний канал, як повернути переплачені під час розмитнення незаконно завищені митницею платежі) https://auto-euro-sila.com.ua/contact (контакти керівників ГО «Авто-Євро-Сила» в областях) Гаряча лінія безкоштовних консультацій: (098)112-22-33

Geplaatst door Авто Евро Сила op Maandag 2 december 2019

Зазначимо, що в Україні з січня по вересень 2019 року завезли 347,5 тисяч старих машин. Про те, скільки з них було розмитнено — поки невідомо. Деякі "євробляхери" чекають, коли розмитнення подешевшає, як і пообіцяв український уряд. Велика частина підтриманих автомобілів в Україну привозять з Німеччини, Польщі та Литви. Це традиційні місця для придбань українцями б/у авто.

Нагадаємо, що калькулятор розмитнення євроблях: "шпаргалка" для водіїв про купівлю вживаних авто.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Слуга народу" протягнула руку допомоги "євробляхам": що пропонують по розмитненню нардепи.

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.