Нещодавно біли опубліковані нові фото супермоделі Белли Хадід, визнаної найкрасивішою дівчиною світу, повідомляє Daily Mail.

Як повідомляється, нові фото були зроблені на пляжі, куди Хадід приїхала разом з іншою супермоделлю Кендалл Дженнер. Хадід була вдягнена в чорне бікіні та червону бандану, На пляжі вона загоряла та каталась на гідроциклі. А Кендалл Дженнер була вдягнута в купальник з принтом під шкіру змії.

Обидві моделі прибули у Флориду на художню ярмарку “Арт-Базель”. Раніше Беллу Хадід вже фотографували під час цієї поїздки — тоді вона відпочивала біля басейну в шезлонзі, вдягнена в різнокольорове бікіні.

В жовтні керівник центру косметичної та пластичної хірургії Лондона Джуліан Де Сілва зробив співвідношення обличчя дівчини із золотим перерізом — з’ясувалось, що її пропорції на 94 відсотки близькі до ідеальних.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадуємо, що влітку Хадід взяла участь у витонченій пляжній фотосесії в боді.

Як повідомляв портал Знай.ua, Белла Хадід без нижньої білизни шокувала відвертим образом в Каннах.

Також портал Знай.ua писав, що відома модель Белла Хадід знялася в провокаційній фотосесії.