Головний лікар Одеського військового госпіталю Андрій Танцюра на своїй сторінці в соцмережі Facebook розповів історію одного з рятувальників, який гасив масштабну пожежу в одеському коледжі, яка спалахнула 4 грудня. Мова йде про пожежного, якого звуть Артем і який ледве не загинув у тій пожежі, будучи на роботі і виконуючи свою роботу.

Этот ужасный пожар... Он сделал один шаг назад за секунду, как рухнул перед ним весь лестничный марш... Шаг ценою в...

Geplaatst door Андрей Танцюра op Vrijdag 6 december 2019

"Ця жахлива пожежа... Він зробив один крок назад за секунду, як впав перед ним весь сходовий марш... Крок ціною в життя! Зараз Артем в реанімації і поряд його половинка Олена Щербакова, а вдома чекають улюблені син і доця. Ситуація непроста, перелом кісток тазу, пошкоджені ноги, але головне, що живий! І наші лікарі зроблять все, щоб якомога швидше наш герой повернувся в стрій!", - розповів лікар.

Нагадаємо, масштабна пожежа 4 грудня спалахнула в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Через два дні з-під завалів рятувальники продовжують діставати тіла загиблих. Серед постраждалих також є і рятувальники, що працювали на місці події.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Пожежа в одеському коледжі, Думська
Пожежа в одеському коледжі, Думська

Нагадаємо, у масштабній пожежі в Одесі загинула студентка, десятки постраждалих мучаться від опіків у лікарні.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що трагедія з пожежею повторилася в одеському коледжі.

Також портал "Знай.иа" писав, що у жахливій пожежі в коледжі Одеси загинула викладачка, є зниклі безвісти.